​Entercard-anställda samlade in 92 000 kr till UNICEFs kamp mot Ebola

Publicerad november 12, 2014

Under vecka 45 arrangerade Entercard en intern välgörenhetsauktion för att samla in pengar till UNICEFs viktiga arbete mot Ebola i Västafrika.

”Arbetet mot ebola är en kamp mot klockan och UNICEF:s insatser lider fortfarande stort av bristen på pengar. Vi är mycket tacksamma för personalen på Entercard:s stora engagemang och bidrag till UNICEF:s arbete för att stoppa spridningen och för att hjälpa de barn som drabbats”, säger Per Westberg, generalsekreterare på UNICEF. 

Auktionen är ett tydligt exempel på hur Entercard lever sina värderingar passionerad, innovativ och genuin. Initiativet till auktionen kom från några anställda initierade idén att auktionera ut överblivet kontorsmaterial till medarbetare, och samtidigt göra en viktig insats. 

Entercards ledning tyckte att det var en fantastisk idé och bestämde sig för att samtidigt donera pengar för varje person som kom till auktionen. Totalt samlade vi in 92 645 kr till UNICEF.

”Genom detta innovativa sätt att skapa värde av våra överblivna kontorsmöbler, elektronik och annat material, har alla anställda som bidrog gjort en insats för UNICEFs viktiga arbete. Jag är stolt över att jobba på Entercard”, säger Carina Björkefors, VD på Entercard Sverige.

Ett stort tack till Locanda Café som skänkte mat och dryck till eventet, samt Kontorab som donerade kontorsmaterial och hjälpte oss vid auktionen.