Entercard ingår samarbete med My Dream Now för att stötta och coacha unga in i arbetslivet

Publicerad april 9, 2018

Entercard har ingått ett samarbete med My Dream Now för att stötta och inspirera unga att se möjligheterna i arbetslivet.

My Dream Now skapar inspirerande samverkan skola-arbetsliv, med en vision om att alla elever ska känna sitt värde i samhället och hitta egna vägar till jobb och drömmar. Frivilliga från arbetslivet möter elever från områden med stor potential, som Fittja och Tensta, där många unga saknar förebilder i arbetslivet. My Dream Now drivs av det sociala, icke-vinstdrivna företaget Creador AB.

– Samarbetet med My Dream Now passar väl in i vårt Citizenship-arbete som går ut på att bidra till samhället genom att stötta unga med vår unika kompetens. Det ger oss en möjlighet att både inspirera och knyta kontakter med nästa generations arbetskraft, samt visa mångfalden av den kompetens som behövs inom vår verksamhet. Jag hoppas att det ska inspirera unga till att söka sig till vår spännande bransch, säger Melita Ringvold, Head of Communication and Citizenship på Entercard.

– Vi ser verkligen fram emot ett värdefullt samarbete med Entercard! Våra partnerföretag ser att affärsdrivet hållbarhetsarbete är viktigt ur flera perspektiv. Medarbetare känner stolthet när man på arbetstid kan göra stor skillnad för ungdomar. Eleverna känner sig välkomna till arbetslivet och blir mer motiverade i skolan, säger Jonas Bygdeson, grundare av My Dream Now.

Entercard går in som regionspartner (Stockholmsområdet) till My Dream Now och Entercards medarbetare kommer kunna engagera sig genom att vara klasscoacher, anordna studiebesök och jobbskuggning på Entercard.

Läs mer om My Dream Now här: www.mydreamnow.se