Entercard sponsrar Sveriges största entreprenörsläger för unga

Publicerad augusti 6, 2015

Den 7-10 augusti arrangerar nätverket Fryshusandan Sveriges största ungdomsdrivna läger, Camp Connect. Evenemanget äger rum på Kärsögårdens aktivitetscenter i Stockholm med nära 500 deltagare i åldern 15 år och uppåt.

Eventet innehåller ett brett urval av aktiviteter, bland annat föreläsningar,workshops, fysiska aktiviteter, tävlingar och en hel del gemenskap. Entercard är med och arrangerar helgens stora tävling ”Mästarnas mästare”. Varje lag består av 15-20 deltagare där anställda vid Entercard agerar lagledare för att stödja ungdomarna under de olika teamaktiviteterna.

I år får deltagarna ta del av ett spännande program om entreprenörskap och samhällsförbättring, med utgångspunkt på verksamheter som drivs av barn och unga.

”Samarbetet med Fryshuset är en viktig del av Entercards CSR-arbete. Både våra anställda och Entercard som företag har ett starkt engagemang och intresse av att ge tillbaka till samhället. Vi fokuserar särskilt på barn och unga i våra aktiviteter”, Carina Björkefors VD på Entercard Sverige.

Under tidigare Camp Connect har deltagare bland annat fått lära sig mer om marknadsföring, kreativitet och mänskliga rättigheter.

”Allt vi gör i samarbete med Fryshuset drivs av våra anställda. Camp Connect är ett exempel på hur vi kan bidra till att sprida kunskap, inspiration och gemenskap. Därför är vi mycket stolta och glada över att vara en del av arrangemanget som syftar till att utveckla och främja uppkomsten av unga entreprenörer”, säger Carina Björkefors.