Vårt koncept för att skapa dream team

“Teamet är fyllt av otroligt kompetenta människor som alltid levererar. Vi är bra på att stötta varandra och kompletterar varandras styrkor, och ännu viktigare, vi har roligt tillsammans.” Rickard, Senior Business Development Specialist.

Entercard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag med över 1,7 miljoner kunder på tre marknader. Vår mission är to finance the big and small moments of everyday life, helping our customers to live their lives as they see fit. Tillsammans är vi 450 engagerade medarbetare från tre olika länder – Sverige, Norge och Danmark.

Våra värderingar: Vår ledstjärna för framgång
För oss är det viktigt att vi tillsammans som ett team strävar efter att uppnå samma mål. Det är i det arbetet våra värderingar blir extra viktiga. De vägleder oss i det vi gör och ser till att vi skapar den speciella Entercard-kulturen.

Våra värderingar är:

 • We keep our promises
 • We always improve
 • We make a difference
 • We win together

”Det jag lärt mig av mitt team är hur de samarbetar för att arbeta på ett strukturerat sätt. De är bra och roliga människor att hänga med, och vi hjälper alltid varandra eftersom vi strävar mot gemensamma mål.” Christine, Data & Rapportutvecklare.

En levande kultur av passion, mångfald och ständigt lärande
Oavsett hur viktiga våra värderingar är, betyder de ingenting utan de människor som lever efter dem. För oss är det viktigt att skapa en arbetsplats där kultur och mångfald står i centrum.

Vårt team på 450 medarbetare representerar 40 olika nationaliteter. Det är våra olika erfarenheter och insikter som gör att vi ständigt har möjlighet att utbyta tankar och idéer så att vi kan utveckla upplevelsen för våra 1,7 miljoner kunder.

I vårt interna utbildningscenter, Entercard Academy, har vi regelbundna utbildningssessioner och workshops. Temat för utbildningarna är satta i linje med vår strategi, och baserat på interna kunskapsbehov. På Entercard uppmuntrar vi dig att växa, om du vill.

”Jag har alltid fått möjligheten att testa på nya utmaningar och arbetsuppgifter, vilket har gjort det fortfarande är spännande att arbeta här efter mer än åtta år. De saker jag har uppskattat mest är att du har, om du har kapacitet och drivkraft, möjlighet att driva initiativ och idéer utanför din komfortzon”. Rickard.

Glöm aldrig att ha roligt
Arbete är inte allt. Vi tror att medarbetare mår bra av att ha balans mellan arbete och privatliv. Därför har vi på Entercard flexibla arbetstider och möjligheten till ett hybrid arbetssätt.

Sist men inte minst, att ha kul är en annan viktig del av att behålla vår Entercard-kultur.

“Vi har en hel del aktiviteter som vi gör tillsammans som ett team. Även om jag gillar den spontana after worken, så är min personliga favorit den årliga resan till våra företagsstugor i Trysil. Här samlar vi medarbetare från olika platser på ett ställe, för att under några dagar spendera kvalitetstid tillsammans”. Rickard.

Andra roliga aktiviteter att delta på:

 • Sommarevent
 • Breakfast Club
 • Julfest
 • Hälsobidrag
 • Kortförmåner från re:member
 • Tillgång till stugor i Trysil
 • Centrala kontorsplatser

Känner du dig redan som en av oss? Släpp allt och hör av dig!

Se våra lediga tjänster här.