Fryshuset i Sverige

Fryshuset är en mötesplats för lärande och personlig utveckling inom följande arbetsområden; ungdomskultur, sociala projekt, skolor, arbetsmarknad och entreprenörskap. De driver flera skolor och program för yrkesutbildning, seminarier och konferenser, teaterkurser, musik och idrott samt står värd för evenemang, konserter fester och diskotek. Organisationen fokuserar särskilt på människor som riskerar att falla utanför, i tron att alla kan lyckas om de får en chans att börja om.

Fryshusets vill ge ungdomar möjlighet att utveckla sina kunskaper och sin passion så att de kan förverkliga sin potential och finna en väg in i samhället. Det är avgörande för att förhindra utanförskap, något Entercard vill hjälpa till att förebygga.

Här är några av de projekt som Entercard är engagerad i:

”Barn till ensamma mammor”

Åtskilliga ensamstående mammor med barn befinner sig i en ekonomiskt och socialt utsatt situation där grundläggande behov som kläder och fritidsaktiviteter inte täcks. För att hjälpa dem organiserar Fryshuset och Entercard aktiviteter för familjer med besök på djurparker och nöjesparker.

Lovely Days

Tillsammans med Fryshuset arrangerar Entercard Lovely Days för unga människor med aktiviteter som filmkvällar och bakdagar. Lovely Days har blivit en mötesplats för tonåringar från hela Stockholm.

Läs mer om Entercards samarbete med Fryshuset: