Specialister på partnerskap

EnterCard har över tio års erfarenhet av att skräddarsy produkter på kreditmarknaden. I nära samarbete med våra partners erbjuder vi låneprodukter och partnerprofilerade betal–och kreditkort. I vissa av våra partnerprodukter ingår också tjänster som exempelvis delbetalning, fördelaktiga försäkringar och bonusavtal.

Genom oss kan företag eller organisationer erbjuda sina kunder ett kombinerat betal–och kreditkort. Som specialister på kreditgivning hanterar vi både kreditkort och konsumentlån i våra partners namn. Vi tar hand om allt från riskhantering, marknadsföring, kapitaltäckning och juridiska krav till trygg och säker kundhantering. Vi hjälper våra partners att hitta en lösning anpassat utifrån deras mål och kundernas behov. Dessutom bidrar vi med den kunskap som krävs för att uppnå såväl lönsamhet som långsiktighet.

Vi sätter alltid kunden i centrum samtidigt som vi är fokuserade på prestation, vilket avspeglar sig i resultaten. Ett samarbete med oss gör det enklare för våra partners att fokusera på sina kärnområden.

Vill du veta mer om våra profilerade kort och låneprodukter kontakta, Thomas Skrolsvik.

EnterCard har idag över 1,7 miljoner kunder i Norden, uppemot 80 produkter och över 50 partners i Sverige, Norge och Danmark däribland: Swedbank, LO , COOP , Svenska Golfförbundet, British Airways, Sparbankerna och KLP.