Entercard ingår avtal med Byggnads

Publicerad mars 23, 2017

Entercard har signerat ett avtal med LO-förbundet Svenska Byggnadsarbetareförbundet, Byggnads. Byggnads blir således det 13:e LO-förbundet att ansluta sig till LO Mervärde och Entercards kreditkortsportfölj.

Byggnads organiserar arbetstagare inom bygg- och anläggningssektorn och är LO:s femte största förbund med över 100 000 medlemmar.

”Att få på plats kontraktet med Byggnads har varit ett lagarbete mellan oss och vår partner LO Mervärde. Vi har genom våra starka relationer till övriga LO-förbund visat att vi är en trovärdig och stabil samarbetspartner och att vi tillsammans kommer kunna erbjuda Byggnads medlemmar en väldigt bra produkt, framtagen efter deras unika behov”, säger Freddy Syversen, koncernchef på Entercard.

”Att utveckla våra medlemsförmåner och hela tiden jobba för att skapa mer värde i det medlemskap vi erbjuder våra medlemmar är en viktig del i arbetet för att bli fler i Byggnads. Byggnadskortet och Byggnadskortet Mastercard är ett bra sätt för oss att ge våra medlemmar schyssta förmåner och roliga erbjudanden även på fritiden. Lite guldkant på det fackliga medlemskapet – en slags plusmeny, helt enkelt”, säger Linn Svansbo, medlemsutvecklare på Byggnads.

Den nya kreditkortsprodukten beräknas vara klar under sommaren 2017 och Byggnads medlemmar kommer att kunna ansöka om kortet kort därefter.