Entercard lanserar Apple Pay för sina kunder

I dag den 8 december 2020 lanserar Entercard Apple Pay för alla sina kunder med ett re:member Mastercard i Skandinavien. Apple Pay är ett tryggt och säkert sätt att betala på, vilket hjälper kunden att undvika att ge ifrån sig sitt betalkort till någon annan, röra vid fysiska knappar eller byta kontanter – samt använder fördelarna av iPhone till att skydda varje enskild transaktion.

Betal- och kreditkort ökar chansen att få pengarna tillbaka för uteblivna resor

​Vi har alla sett rubrikerna, eller till och med själva har blivit drabbade av uteblivna resor och pengar som inte har betalats tillbaka i pandemins spår. Men det finns ett enkelt sätt att öka chansen att få tillbaka pengarna om något skulle inträffa.

Entercards kunder betalar mer kontaktlöst än någonsin

Entercards kunder på den skandinaviska marknaden använder sig allt mer av kontaktlös betalning. Även om tillväxten delvis varit stabil över en tid, visar detta på en tydlig förändring i konsumenternas betalningsvanor efter utbrottet av Covid-19 i mars i år. Detta visar siffror från Entercard.

Ökad säkerhet genom stark kundautentisering

Extra insatser för kunder med betalningsproblem

Många av våra kunder har behov av extra hjälp i dessa tider. Vi har de senaste månaderna arbetat intensivt för att säkerställa att våra kunder fortsatt kan använda våra produkter. För att hjälpa våra kunder med betalningsproblem har vi bland annat ökat flexibiliteten kring betalningsfria månader. Avdelningen för kundsupport gör sitt yttersta för att ge kunder anpassad hjälp med betalningsbekymmer.

Effektiva handläggningsprocesser med nytt system

Entercards Collection Operations-avdelning ansvarar för att hjälpa och vägleda de kunder som har problem med sina betalningar. Tack vare automatisering av avdelningens arbete har handläggningsprocesserna effektiviserats och den personliga kontakten med kunderna förbättrats avsevärt.