Ska du ut och resa i sommar? Här är våra 10 bästa tips inför semestern

Sommaren är här och vi på EnterCard vill dela med oss av våra personliga tips inför semestern. Vi frågade våra medarbetare om deras bästa tips när det gäller betalningar och kreditkortsanvändande under semestern. Här kan du läsa våra 10 bästa tips:

Kontaktlös betalning – hur fungerar det och är det säkert?

Antalet kontaktlösa terminaler har expanderat kraftigt sedan årsskiftet – från ca 7% till 14% på bara några månader. Med ökade antal kontaktlösa kort och terminaler runt om i världen, undrar säkert många hur betalningen fungerar, och hur säker den faktiskt är.

Nye regler öppnar marknaden för betalningar

Den skandinaviska marknaden för betalningslösningar befinner sig just nu i kraftig förändring. Två stora regeluppdateringar kommer att ge möjligheter för befintliga och nya aktörer. Förändringarna medför nya möjligheter för EnterCard att leva upp till bolagets ledord beträffande innovativt arbete - att vara där kunden är.

Visste du att Entercard har 50 olika partners i Skandinavien?

Nytt molnbaserat verktyg hjälper oss att bekämpa fler bedrägerier

Under våren har EnterCard implementerat ett nytt verktyg för att förbättra vår kontinuerliga kamp mot kortbedrägerier. Det molnbaserade systemet, som levereras av FICO, är nu fullt integrerat som en del av de verktyg som EnterCards bedrägerispecialister använder för att upptäcka och förebygga bedrägerier.

Över en miljon utskick i månaden

EnterCard växer och i takt med det ökar antalet processer som vi hanterar. Under 2016 gjorde EnterCard 12,5 miljoner utskick (fakturor, påminnelser, årsbesked och andra kundbesked – marknadsmaterial ej inkluderat) till kunder. Det motsvara över en miljon utskick i månaden.