Visste du att EnterCard besvarar 35 000 kundfrågor varje dag?

In den här filmen får du se hur vi tar hand om våra 1,7 miljoner kunder, samt lära dig mer om arbetet bakom kulissen i ett finansbolag.

​3 tips inför Black Friday

Den amerikanska traditionen Black Friday har fått genomslag även här i Skandinavien på senare år. I år inträffar det den 24 november. Allt fler butiker marknadsför extra bra priser just dessa dagar. För att undvika att gå i fällan vid nätköpet har EnterCard tre tips för en god och säker handel.

EnterCard lanserar förmånsprogrammet re:member reward i Sverige

"Vi vill erbjuda våra kunder tjänster som är enkla att använda och som ger dem mervärde. Därför är re:member reward-programmet perfekt. re:member reward ger våra kunder tillgång till många spännande nätbutiker, och vi hoppas att det kommer att mottas väl och användas flitigt av våra kunder", säger Freddy Syversen, CEO i EnterCard Group som ger ut re:memberkortet.

Kreditkortets ersättare – en klocka eller ett chip i armen?

Sverige är världens mest digitaliserade samhälle vad gäller betalningar. Inom tre år räknar Svensk Handel med att 90 procent av alla transaktioner i Sverige sker digitalt.

Ny lagstiftning ger dig makten över din personliga data

I maj nästa år kommer den allmänna dataskyddsförordningen GDPR att ersätta den nuvarande personuppgiftslagen. GDPR omfattar alla företag som hanterar personuppgifter och har varit en av årets största snackisar inom IT-världen. Att bryta mot förordningen kan ge mycket höga böter, upp till fyra procent av den totala omsättningen.

Ska du ut och resa i sommar? Här är våra 10 bästa tips inför semestern

Sommaren är här och vi på EnterCard vill dela med oss av våra personliga tips inför semestern. Vi frågade våra medarbetare om deras bästa tips när det gäller betalningar och kreditkortsanvändande under semestern. Här kan du läsa våra 10 bästa tips: