EnterCard ger tillbaka till samhället genom att stötta unga

Aktiv bedrägeriövervakning – en tryggare vardag för våra kunder

​Gå inte i nätbedragarnas fällor på Black Friday

Den amerikanska traditionen Black Friday har fått genomslag även här i Skandinavien på senare år. Det som förr var dagen då julhandeln officiellt inleddes har nu blivit en hel säljvecka, ofta kallad Black Week. Om du har planer på att utnyttja nätbutikernas erbjudanden ska du inte låta dig luras av priser som verkar för bra för att vara sanna

EnterCard satsar digitalt för att leverera bättre och snabbare till kunden

EnterCard erbjuder i dag flexibla betal- och finansieringslösningar till 1,7 miljoner kunder i Skandinavien. Nu satsar företaget på att digitalisera och effektivisera sig för att bättre kunna möta kundernas behov.

​re:member i nytt samarbete med det alpina landslaget

Nu är det klart att ett nytt partnerskap mellan Ski Team Sweden Alpine och re:member har inletts – ett långsiktigt samarbete där re:member precis som det alpina landslaget ständigt strävar efter innovation och kreativa lösningar.

EnterCards främsta vapen för att bekämpa försök till kreditkortsbedrägerier

EnterCard arbetar kontinuerligt för att förbättra kortsäkerheten, även under kundernas semester. Vi använder oss därför av marknadens mest avancerade säkerhetssystem som övervakar korttransaktioner i realtid, dygnet runt, veckans alla dagar. Detta system slår larm vid misstanke om obehöriga intrång och kommer i synnerhet till användning under sommarmånaderna.