Om Entercard

Entercard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag. Vi erbjuder flexibla konsumentkrediter genom företagets egna varumärke re:member och tillsammans med våra partners. Vårt mål är att göra våra kunders vardag enklare genom att erbjuda dem smarta och flexibla finansieringslösningar.

Vi finns representerat i Norge, Sverige och Danmark och har 470 engagerade medarbetare som betjänar företagets 2 miljoner kunder.

Vår kultur

Vi tror på samarbeten och styrkan i mångfald. Bland våra medarbetare finns 40 olika nationaliteter som bidrar med ny kunskap och kulturella erfarenheter.

Vår kultur präglas starkt av våra kärnvärden passionate, innovative och genuine vilket genomsyrar allt vi gör, hur vi arbetar och bemöter kunder. Vi tror att mångfald, analytiska och engagerade medarbetare driver lönsamhet och bidrar till att företaget växer.

Våra värderingar

På Entercard har vi tre värderingar som sammanfattas med de engelska orden: ”Passionate”,”Innovative” och ”Genuine”. De utgör kärnan i vår verksamhet och vägleder oss i vårt agerande gentemot våra kollegor, kunder, samarbetspartners och ägare.

‹‹För oss är det viktigt att vara engagerade i det vi gör››

Passionate
Det arbete vi utför gör vi med hög kvalitet, energi och passion. Nyckeln till framgång är engagerade medarbetare. Vi ser möjligheter istället för problem och vi är inte rädda för nya utmaningar.

Innovative
Vi strävar alltid efter att förbättra kundupplevelsen. Som marknadsledande vågar vi utmana, utveckla och driva idéer som skapar värde för våra kunder och partners. Vi samarbetar och drar nytta av varandras olikheter och kompetenser för att nå framgång.

Genuine
Vi är öppna, ansvarsfulla och vi bemöter alla människor med respekt. Det är särskilt viktigt då vi jobbar med olika typer av finansieringslösningar. Vi är konsekventa i ord och handling och levererar alltid det vi lovar.