Karriärföretag 2024

Entercard har också i 2024 utsetts till Karriärföretag och har därmed blivit vald till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom gruppen Young professionals and Students 2024.

– Vi är väldigt glada och tacksamma för att än en gång få äran att bli utnämnda som Karriärföretag 2024. Denna utmärkelse är en bekräftelse på det arbete och den dedikation som vi som team fokuserar på när det gäller employer branding. Det är en påminnelse om att våra insatser för att skapa en stimulerande och givande arbetsmiljö inte bara märks internt, utan även externt säger Christina Timm, Head of HR.

Panelens motivering
I processen att bli ett ’Karriärföretag’ har en expertpanel utvärderat och säkerställt att vi utfört ett högkvalitativt arbete för att vara en attraktiv arbetsgivare ur flera aspekter. Panelens motivering för utnämningen av Entercard är:

“Entercard har blivit utnämnda till ett Karriärföretag tack vare deras dedikation till medarbetares utveckling och trivsel. Genom att erbjuda spännande och utmanande arbetsmöjligheter inom finanssektorn och en företagskultur som främjar samarbete och innovation, skapar de en attraktiv arbetsplats. Entercard stödjer medarbetare i att nå sina karriärmål och skapar en miljö där de kan blomstra och forma sin framtid i en snabbt utvecklande bransch.”

Du kan läsa mer om Karriärsföretagen här.