Entercard lanserar förmånsprogrammet re:member reward i Sverige

Publicerad October 18, 2017

re:member reward ger innehavare av re:member MasterCard och Flex mellan 3-25% tillbaka när de betalar med sitt kort i över 200 butiker. Programmet innehåller kända varumärken inom mer än 20 kategorier som Hotels.com, Boozt.com, XXL, Apoteket, Booking.com, Åhléns, Lufthansa, Dustin,Tretti.se och många fler. re:member reward uppdateras dagligen med nya kampanjer och erbjudanden.

“Vi vill erbjuda våra kunder tjänster som är enkla att använda och som ger dem mervärde. Därför är re:member reward-programmet perfekt. re:member reward ger våra kunder tillgång till många spännande nätbutiker, och vi hoppas att det kommer att mottas väl och användas flitigt av våra kunder”, säger Freddy Syversen, CEO i Entercard Group som ger ut re:memberkortet.

”Vi ser att denna typ av tjänst ger en rad intressanta möjligheter för re:member ” säger Ulrik Zielfelt, VD för Market2Member AB som utvecklat tjänsten. ”Mängden butiker och kampanjer som erbjuds via reward-programmet ger re:members kunder större frihet att själva välja var de vill handla och få reward rabatt. re:member reward ger också väsentligt mer tillbaka än de flesta kortprogram på marknaden. Utbudet av butiker ger också goda möjligheter till löpande kommunikation, vilket ytterligare stärker re:members erbjudande. Vi ser att mycket av handeln idag sker via plattformar och vi har med vår plattform skapat en ”one-stop-shop” för erbjudanden kopplat till kort.”

re:member reward lanserades 5 oktober för alla re:member MasterCard och Flex-kunder i Sverige.

Entercard Group AB

Kreditkorten re:member MasterCard och Flex ges ut av Entercard Group AB som är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag. Företaget grundades 2005 av Swedbank och Barclays Bank som är den största kreditkortsutgivaren i Europa. Entercard marknadsför och ger ut lån och olika kreditkort tillsammans med partners samt under det egna varumärket re:member. Idag har Entercard över 1,7 miljoner kunder och över 450 anställda i Stockholm, Oslo, Trondheim och Köpenhamn.

Market2Member AB

Market2Member är ett fintech-bolag som gör det enkelt för banker och kreditkortsbolag att starta och driva butiksfinansierade förmånsprogram. Market2Members plattform, som idag har mer än 300 butiker i Skandinavien anslutna, erbjuder snabb integration mot banker och kortbolag via white lable webbgränssnitt, appar och API:er. Market2Member driver förmånsprogram för banker och kortbolag i hela Skandinavien. För mer information, besök www.market2member.com.